Sara Molin, Chefsveterinär Leg.

Vita Rahmn, Leg. Veterinär

Tog examen 2008 vid Litauens Veterinärakademi. Har arbetat hos oss sedan 2008. Arbetar även på Smådjurskliniken i Lerum.

Mia Petersson, Leg. Veterinär

Tog examen vid SLU i Uppsala år 2017 och har sedan dess arbetat på Alingsås Djursjukhus och på Vara Veterinärstation.
Mia är särskilt intresserad av kirurgi.
På fritiden tycker hon om att spela dator- och brädspel och att umgås med katterna Spock och Minerva.

Magdalena Graczykowska Leg. Veterinär

Utbildade sig till veterinär på universititet Warmisko-Mazurski i Olsztyn i 2008 . Flyttade till Sverige i april 2015. Hon jobbar med de inneliggande patienterna och på jouren på Alingsås Djursjukhus. Ni träffar henne även på Smådjurskliniken i Lerum. På fritiden gillar Magdalena att laga mat och gå på bio.

Krystian Szczudio, Leg. Veterinär

Krystian tog veterinärexamen 2017 vid UP i Lublin, Polen. Han har tidigare arbetat på Alingsås Djursjukhus innan han började på Skara Djursjukhus i april 2018. Krystian har ett brett medicinskt och kirurgiskt intresse. På fritiden tycker han om att spela dataspel och titta på fotbollsmatcher.

Andrius Butkevicius, Leg. Veterinär

Graduated Lithuanian University of Health Sciences in 2018 february. After graduation had various veterinary practice. Moved to Sweden in summer 2019 and is working with us since.

His hobbies are working on his car and amateur acrobatics.

Danuta Szczudlo, Leg. Veterinär

Danuta tog veterinärexamen 2017 vid Up i Lublin, Polen. Hon har arbetat på Vara Veterinärstation sedan april 2018. Danuta är särskilt intresserad av kattmedicin och kirurgi.
På fritiden gillar hon att simma och umgås med sina två katter Cherry och Loki.

Emma Svensson, Leg. Veterinär

Emma tog examen vid University of Veterinary Medicine Budapest i februari 2016. Hon började arbeta på på Alingsås Djursjukhus april samma år. I perioder arbetar hon även på Smådjurskliniken i Lerum.
Emma arbetar mest med utredningar på den öppna mottagningen men jobbar också med odontologi och mjukdelskirurgi.
I Emmas familj ingår blandrastiken Tippi. Ledig tid spenderar Emma gärna med en pensel och en målarduk.

Karolina Buława, Leg. Veterinär

Karolina tog sin veterinärexamen 2019 vid Wrocław University of Enviromental and Life Science i Polen.  Hon flyttade till Sverige i februari 2020. Tidigare har hon arbetat som neurolog på neurologiavdelningen på universitetsdjursjukhus i Wroclaw. Karolina är intresserad av internmedicin, särskillt neurovetenskap, neurokirurgi och autoimmuna sjukdomar. På sin fritid gillar hon att resa, umgås med vänner och lära sig främmande språk

Ingunn Hreinsdottir Leg. Veterinär

Tog sin examen vid Norges biovitenskapelige universitet (NMBU) våren 2017. Flyttade till Sverige hösten 2017 efter jobb med blandat praxis i Norge och började jobba på Alingsås Djursjukhus. Störst intresse är operationer och ultraljud. Hemma har hon två nymfparakiter, Falcon och Phoenix.

Maja Pandur, Veterinär

Tog examen vid Veterinär fakultet i Sarajevo, Bosnien och Hercegovina hösten 2006.
2010 postgraduate examen vid Veterinär fakultet i Zagreb, Kroatien.
Flyttade till Sverige i februari 2019. Sen dess jobbade hon hos distriktsveterinärerna ihop med lite blandad praktik.
Började jobba på Alingsås djursjukhus i början av maj 2020. Speciellt intresseområde är poliklinik, intern medicin, och kattmedicin. Hon har en katt Bojana hemma i Bosnien.
På sin fritid gillar hon att titta på matcher av sin fotbollsklubb, dansa zumba, spela gitarr och umgås med vännerna.

Caroline Andersson, Leg. Veterinär

Tog examen vid SLU Uppsala 2019 och arbetat på Alingsås djursjukhus sedan dess.
Har ett stort intresse för kirurgi. På fritiden gillar hon att ägna sig åt all typ av sport samt umgås med familjen.

Julie Valdemar-Jorgensen, Leg. Veterinär

Utbildade sig till veterinär i Danmark vid Köpenhamns Universitet i januari 2018. Har jobbat på Alingsås Djursjukhus sedan april 2018. Ni träffar henne även på Vara Veterinärstation. På fritiden gillar Julie att träffa vänner och lyssna på podcast.


Frank Kaså Leg. Veterinär

Har drivit Alingsås Djurklinik sedan starten 1987. Frank arbetar med medicinskt och kirurgiskt arbete med hund, katt, övriga smådjur samt häst. Han har kompetens att göra patellaintyg samt artificiell insemination på hund. Privat är han hund- och hästuppfödare.

Åsa Kaså, VD

Åsa driver Alingsås Djursjukhus tillsammans med Frank Kaså. Hon tar ansvar för alla personalfrågor och för att alla papper är i sin ordning! I familjen finns fyra hundar och ett antal hästar. Parallellt med Alingsås Djurklinik driver Åsa och Frank Kaså även Skövde Djurklinik, Skara Djursjukhus, Smådjurskliniken i Lerum och Vara Veterinärstation.

Josefin Kaså, Leg. Djursjukskötare

Leg. Djursjukskötare och VD på Smådjurskliniken i Lerum. Josefine har en hund vid namnet Freja.

Linda Ulmå  Leg. Djursjukskötare

Har arbetat på Alingsås Djursjukhus sedan 2002 med avbrott för utbildning och föräldraledighet. Studerade till djursjukskötare på SLU i Skara 2005-2007. Jobbar för det mesta i receptionen. Linda gillar att vara ute i skogen tillsammans med sin hund Minna.

Annelie Karlsson, Leg. Djurskjukskötare

Jag har arbetat som Djursjukvårdare sedan 1995, En period på hästklinik o efter det anställd på alingsås djursjukhus sedan 2004.

På fritiden umgås jag med min familj o hjälper mina två flickor med sina ponnies.

Miriam Davidsson, Leg. Djursjukskötare.

Miriam har jobbat på Alingsås Djursjukhus sedan 2003. Hon arbetar främst på tand och operationsavdelningen.

Mikaela Wikström, Leg. Djursjukskötare

Arbetat på Alingsås Djursjukhus sedan 2007. Arbetar framförallt på vår operationsavdelning. Mikaela tränar spår och sök med sina dvärgschnauzrar på fritiden.

Anna Zedèn, Leg Djursjukskötare

Tog kandidatexamen i djuromvårdnad på SLU  2016. Har jobbat på Alingsås Djursjukhus sedan juni 2016. Har en Flatcoeted Retriever och två katter. Gillar tävla och träna Agility på sin fritid.

Julia Hammar, Djurvårdare på utökad nivå.

Tog examen 2015 vid YH Svalöv. Har arbetat på Alingsås djursjukhus sen 2014. Arbetat mest på vår stationärvårdsavdelning. Julia är gärna i stallet hos sin häst Nandor.

Madelene Söderlund, Djurvårdare på utökad nivå.

Har arbetat på Alingsås Djursjukhus sedan 2011. Arbetar mest på vår stationärvårdsavdelning och med hästarna. Madde arbetar utöver detta som beridare av företagshästar.

Moa Spjuth, Djurvårdare

Moa är utbildad djurvårdare på burgården sedan 2019. På fritiden gillar jag att promenera och träna med min Staffordshire bullterrier Märta.

Namnlöst-tombild2

Patricia Lipinski, Djurvårdare

Patricia har jobbat inom djursjukvården sedan 2013. På Alingsås Djursjukhus och Vara veterinärstation arbetar hon sedan 2017 och är då framförallt på operationsavdelningen.

Namnlöst-tombild2

Cecilia Åkerblad, receptionist 

Cecilia Åkerblad har jobbat med djur nästan hela sitt yrkesliv. De senaste åtta åren inom foderindustrin, brinner för ämnet nutrition. Idag finner ni henne i receptionen där hon gärna ger er djurägare en hjälpande hand. På fritiden jobbar hon med sina hundar av rasen Basenji, är även uppfödare av rasen.

Sara Ödgren, Djurvårdare på utökad nivå.

Tog examen 2013 vid Strömma Naturbruksgymnasium. Arbetar mest på vår poliklinik och stationärvårdsavdelning. Sara pysslar med Islandhästar på fritiden. Hon har stor vana av kaniner då hon haft kaninuppfödning.

Ester Kaså, Djurvårdare på utökad nivå

Arbetar som djurvårdare på utökad nivå både i reception och med djuren på Alingsås Djursjukhus. Esther har även arbetat på Vara Djurklinik. Hon arbetar utöver detta som beridare av företagshästar. Hon har även en Toypudel som heter Molly. Vid sidan om arbetet studerar hon.

Malin Svensson, Leg. Djursjukskötare och BMA Biomedicinsk analytiker.

Tog examen till BMA 2001. Arbetat 12 år på Blå stjärnan i Borås på laboratoriet. Legitimerad djursjukskötare sedan januari 2015. Arbetat sedan 2013 på Alingsås djursjukhus i receptionen och laboratoriet. Malin kopplar av hemma genom att pyssla på gården.

Emelie Ödgren, Djurvårdare på utökad nivå

Tog examen 2011 vid Strömma Naturbruksgymnasium. Har arbetat på Alingsås djursjukhus sedan 2011. Arbetar mest på polikliniken, röntgen och förberedelse inför operation. Emelie har god hand med gnagarna som besöker djursjukhuset, hon har haft egen uppfödning av kaniner och har mycket kunskap om gnagare. När hon är ledig tränar hon sina islandshästar.

Mari Saksi , Ekonomiansvarig

Har arbetat med ekonomi sedan 1998. Fritiden ägnar hon åt gården och alla de djur hon har; hästar, får, grisar, hundar, kaniner, gäss m.gl. Övrig tid går åt att få vardagspusslet med familjen att gå ihop.

Yvonne Fagerberg , Ekonomiassistent

Jag är en utbildad tandtekniker och jobbade som det i 1o år. Jag har dock alltid varit intresserad av siffror och när jag fick chansen att jobba som ekonomiassistent tog jag den och stortrivs med det.
Jag spenderar det mesta av min tid med med min familj och vänner. Jag gillar att renovera gamla möbler, så mig hittar du ofta på loppisar och secondhand.