Sara Molin

Sara Molin, Chefsveterinär Leg.

Examinerades från Veterinärprogrammet på Sveriges Lantbruksuniversitet i Uppsala i januari 2007. Sara har i huvudsak arbetat med smådjur under sin yrkesverksamma tid och har ortopedi och kirurgi som specialintresse och är aktiv inom Skalpellen, föreningen för kirurgiintresserade veterinärer. Sara är vidareutbildad inom ultraljud, har kompetens att utföra artificiell insemination på hund samt göra patella-intyg till Svenska Kennelklubben. Har arbetat på Alingsås Djursjukhus sedan 2009. På fritiden ägnar hon sig åt uthållighetsidrott och tävlar i långdistans och triathlon.

Frieda Dalin, Leg. Veterinär

Frieda Dalin Leg. Veterinär

Tog sin examen vid SLU i Uppsala 2014. Tidigare arbetat med häst på universitetsdjursjukhuset i Uppsala och Distriktsveterinärerna i norra Stockholm. Frieda behandlar därför många av våra hästpatienter. Hon umgås gärna med vänner och spelar även innebandy när hon är ledig.

Vita Rahmn

Vita Rahmn, Leg. Veterinär

Tog examen 2008 vid Litauens Veterinärakademi. Har arbetat hos oss sedan 2008. Arbetar även på Smådjurskliniken i Lerum.

Magdalena

Magdalena Graczykowska Leg. Veterinär

Magdalena Graczykowska utbildade sig till veterinär på universititet Warmisko-Mazurski i Olsztyn i 2008 . Flyttade till Sverige i april 2015. Hon jobbar med de inneliggande patienterna och på jouren på Alingsås Djursjukhus. Ni träffar henne även på Smådjurskliniken i Lerum. På fritiden gillar Magdalena att laga mat och gå på bio.

Emma Svensson

Emma Svensson, Leg. Veterinär

Mia Petersson

Mia Petersson, Leg. Veterinär

Krystian Szczudio

Krystian Szczudio, Leg. Veterinär

empty_portrait_white

Ingunn Hreinsdottir Leg. Veterinär

empty_portrait_white

Caroline Andersson, TF. Veterinär

empty_portrait_white

Julie Valdemar-Jorgensen, Leg. Veterinär

empty_portrait_white

Helena Wallin Pedersen, Leg. Veterinär

empty_portrait_white

Ingunn Solberg Eriksson, Leg. Veterinär

Frank Kaså, Leg. Veterinar

Frank Kaså Leg. Veterinär

Har drivit Alingsås Djurklinik sedan starten 1987. Frank arbetar med medicinskt och kirurgiskt arbete med hund, katt, övriga smådjur samt häst. Han har kompetens att göra patellaintyg samt artificiell insemination på hund. Privat är han hund- och hästuppfödare.

VD Asa Kasa

Åsa Kaså, VD

Åsa driver Alingsås Djursjukhus tillsammans med Frank Kaså. Hon tar ansvar för alla personalfrågor och för att alla papper är i sin ordning! I familjen finns fyra hundar och ett antal hästar. Parallellt med Alingsås Djurklinik driver Åsa och Frank Kaså även Skövde Djurklinik, Skara Djursjukhus, Smådjurskliniken i Lerum och Vara Veterinärstation.

Josefin Kaså, Leg. Djursjukskötare

Josefin Kaså, Leg. Djursjukskötare

Leg. Djursjukskötare och VD på Smådjurskliniken i Lerum. Josefine har en hund vid namnet Freja.

Linda Ulmå  Leg. Djursjukskötare

Linda Ulmå  Leg. Djursjukskötare

Har arbetat på Alingsås Djursjukhus sedan 2002 med avbrott för utbildning och föräldraledighet. Studerade till djursjukskötare på SLU i Skara 2005-2007. Jobbar för det mesta i receptionen. Linda gillar att vara ute i skogen tillsammans med sin hund Minna.

Malin Svensson, Leg. Djursjukskötare, BMA (Biomedicinsk analytiker)

Malin Svensson, Leg. Djursjukskötare och BMA Biomedicinsk analytiker.

Tog examen till BMA 2001. Arbetat 12 år på Blå stjärnan i Borås på laboratoriet. Legitimerad djursjukskötare sedan januari 2015. Arbetat sedan 2013 på Alingsås djursjukhus i receptionen och laboratoriet. Malin kopplar av hemma genom att pyssla på gården.

empty_portrait_white

Annelie Karlsson, Leg. Djurskjukskötare

Miriam Davidsson, Leg. Djursjukskötare,

Miriam Davidsson, Leg. Djursjukskötare.

Mikaela Wickstr+Âm

Mikaela Wikström, Leg. Djursjukskötare

Arbetat på Alingsås Djursjukhus sedan 2007. Arbetar framförallt på vår operationsavdelning. Mikaela tränar spår och sök med sina dvärgschnauzrar på fritiden.

Anna Sede-¦n

Anna Zedèn, Leg Djursjukskötare

Ester Kaså Djursjukvårdare

Ester Kaså, Djurvårdare på utökad nivå

Arbetar som djurvårdare på utökad nivå både i reception och med djuren på Alingsås Djursjukhus. Esther har även arbetat på Vara Djurklinik. Hon arbetar utöver detta som beridare av företagshästar. Hon har även en Toypudel som heter Molly. Vid sidan om arbetet studerar hon.

Emelie  ödgren, Djursjukvårdare

Emelie Ödgren, Djurvårdare på utökad nivå

Tog examen 2011 vid Strömma Naturbruksgymnasium. Har arbetat på Alingsås djursjukhus sedan 2011. Arbetar mest på polikliniken, röntgen och förberedelse inför operation. Emelie har god hand med gnagarna som besöker djursjukhuset, hon har haft egen uppfödning av kaniner och har mycket kunskap om gnagare. När hon är ledig tränar hon sina islandshästar.

Sara +ûdgren

Sara Ödgren, Djurvårdare på utökad nivå.

Tog examen 2013 vid Strömma Naturbruksgymnasium. Arbetar mest på vår poliklinik och stationärvårdsavdelning. Sara pysslar med Islandhästar på fritiden. Hon har stor vana av kaniner då hon haft kaninuppfödning.

Julia Hammar

Julia Hammar, Djurvårdare på utökad nivå.

Tog examen 2015 vid YH Svalöv. Har arbetat på Alingsås djursjukhus sen 2014. Arbetat mest på vår stationärvårdsavdelning. Julia är gärna i stallet hos sin häst Nandor.

Madelene Söderlund, Djursjukvårdare

Madelene Söderlund, Djurvårdare på utökad nivå.

Har arbetat på Alingsås Djursjukhus sedan 2011. Arbetar mest på vår stationärvårdsavdelning och med hästarna. Madde arbetar utöver detta som beridare av företagshästar.

Annelie Axelsson

Annelie Axelsson, Djurvårdare på utökad nivå.

empty_portrait_white

Josefin Stenudd, Leg. Djursjukskötare

Gisela Ahlquist, HR

Gisela Ahlquist, HR

Ekonomiansvarig. Har arbetat med ekonomi och administration i olika former i hela sitt yrkesverksamma liv. Gisela gillar att vandra i skog och mark, hänga med familjen, läsa böcker och klappa familjens två huskatter.

Clara Nilsson , HR

Clara Nilsson , HR

Arbetar som extern konsult. Tog examen som Civilekonom på Handelshögskolan i Göteborg 2002. Har sedan dess arbetat med ekonomi och driver sedan några år tillbaka redovisningsbyrå. Fritiden ägnar hon åt gården och islandshästar, som är det stora intresset.

Mari Saksi

Mari Saksi , HR