Sara_M_vet

Sara Molin, Chefsveterinär Leg.

Examinerades från Veterinärprogrammet på Sveriges Lantbruksuniversitet i Uppsala i januari 2007. Sara har i huvudsak arbetat med smådjur under sin yrkesverksamma tid och har ortopedi och kirurgi som specialintresse och är aktiv inom Skalpellen, föreningen för kirurgiintresserade veterinärer. Sara är vidareutbildad inom ultraljud, har kompetens att utföra artificiell insemination på hund samt göra patella-intyg till Svenska Kennelklubben. Har arbetat på Alingsås Djursjukhus sedan 2009. På fritiden ägnar hon sig åt uthållighetsidrott och tävlar i långdistans och triathlon.

Frida_vet

Frieda Dalin Leg. Veterinär

Tog sin examen vid SLU i Uppsala 2014. Tidigare arbetat med häst på universitetsdjursjukhuset i Uppsala och Distriktsveterinärerna i norra Stockholm. Frieda behandlar därför många av våra hästpatienter. Hon umgås gärna med vänner och spelar även innebandy när hon är ledig.

ita

Vita Rahmn, Leg. Veterinär

Tog examen 2008 vid Litauens Veterinärakademi. Har arbetat hos oss sedan 2008. Arbetar även på Smådjurskliniken i Lerum.

Mia_vet

Mia Petersson, Leg. Veterinär

Tog examen vid SLU i Uppsala år 2017 och har sedan dess arbetat på Alingsås Djursjukhus och på Vara Veterinärstation.
Mia är särskilt intresserad av kirurgi.
På fritiden tycker hon om att spela dator- och brädspel och att umgås med katterna Spock och Minerva.

Magda

Magdalena Graczykowska Leg. Veterinär

Utbildade sig till veterinär på universititet Warmisko-Mazurski i Olsztyn i 2008 . Flyttade till Sverige i april 2015. Hon jobbar med de inneliggande patienterna och på jouren på Alingsås Djursjukhus. Ni träffar henne även på Smådjurskliniken i Lerum. På fritiden gillar Magdalena att laga mat och gå på bio.

Kristian_Skara

Krystian Szczudio, Leg. Veterinär

Krystian tog veterinärexamen 2017 vid UP i Lublin, Polen. Han har tidigare arbetat på Alingsås Djursjukhus innan han började på Skara Djursjukhus i april 2018. Krystian har ett brett medicinskt och kirurgiskt intresse. På fritiden tycker han om att spela dataspel och titta på fotbollsmatcher.

Carolis_vet

Andrius Butkevicius, Leg. Veterinär

Vet

Karolis Rozaitis, Leg. Veterinär

Praktiserade på Alingsås Djursjukhus 2017. Tog examen 2018 february vid Lithuanian University of Health Sciences och har arbetat hos oss sedan. Karolis är intresserad av akutmedicin, kirurgi och anestesi. Fritiden ägnas åt att träna, simma, spela basketboll, volleyboll, badminton och laga mat. Har en papegoja som är 18 år gamal.

Dana2

Danuta Szczudlo, Leg. Veterinär

Danuta tog veterinärexamen 2017 vid Up i Lublin, Polen. Hon har arbetat på Vara Veterinärstation sedan april 2018. Danuta är särskilt intresserad av kattmedicin och kirurgi.
På fritiden gillar hon att simma och umgås med sina två katter Cherry och Loki.

 

 

 

Emma Svensson

Emma Svensson, Leg. Veterinär

 

 

 

empty_portrait_white

Ingunn Hreinsdottir Leg. Veterinär

Tog sin examen vid Norges biovitenskapelige universitet (NMBU) våren 2017. Flyttade till Sverige hösten 2017 efter jobb med blandat praxis i Norge och började jobba på Alingsås Djursjukhus. Störst intresse är operationer och ultraljud. Hemma har hon två nymfparakiter, Falcon och Phoenix.

empty_portrait_white

Caroline Andersson, Leg. Veterinär

empty_portrait_white

Julie Valdemar-Jorgensen, Leg. Veterinär

Utbildade sig till veterinär i Danmark vid Köpenhamns Universitet i januari 2018. Har jobbat på Alingsås Djursjukhus sedan april 2018. Ni träffar henne även på Vara Veterinärstation. På fritiden gillar Julie att träffa vänner och lyssna på podcast.

empty_portrait_white

Helena Wallin Pedersen, Leg. Veterinär

Tog sin examen 2018 på Köpenhamns Universitet i Danmark. Har arbetat på Alingsås Djursjukhus sedan 2018. Arbetar även på Smådjurskliniken i Lerum. Har specialintressen inför odontologi.

empty_portrait_white

Santa Rozaitis, Leg. Veterinär

2017 hade Santa två månaders praktik på Alingsås Djursjukhus och efter Veterinärexamen 2018 vid Lithuanian University of Health Sciences kom hon tillbaka för att börja arbeta hos oss igen.
Hon är särskilt intresserad av internmedicin, akutmedicin, ultraljud och rehabilitering.
På fritiden gillar jag att lära mig nya saker, läsa böcker, göra hälsosam mat, gå till gymmet och planera nya resmål för semester.

Frank Kaså, Leg. Veterinar

Frank Kaså Leg. Veterinär

Har drivit Alingsås Djurklinik sedan starten 1987. Frank arbetar med medicinskt och kirurgiskt arbete med hund, katt, övriga smådjur samt häst. Han har kompetens att göra patellaintyg samt artificiell insemination på hund. Privat är han hund- och hästuppfödare.

 

 

VD Asa Kasa

Åsa Kaså, VD

Åsa driver Alingsås Djursjukhus tillsammans med Frank Kaså. Hon tar ansvar för alla personalfrågor och för att alla papper är i sin ordning! I familjen finns fyra hundar och ett antal hästar. Parallellt med Alingsås Djurklinik driver Åsa och Frank Kaså även Skövde Djurklinik, Skara Djursjukhus, Smådjurskliniken i Lerum och Vara Veterinärstation.

Joseifne_sköt

Josefin Kaså, Leg. Djursjukskötare

Leg. Djursjukskötare och VD på Smådjurskliniken i Lerum. Josefine har en hund vid namnet Freja.

Linda_sköt

Linda Ulmå  Leg. Djursjukskötare

Har arbetat på Alingsås Djursjukhus sedan 2002 med avbrott för utbildning och föräldraledighet. Studerade till djursjukskötare på SLU i Skara 2005-2007. Jobbar för det mesta i receptionen. Linda gillar att vara ute i skogen tillsammans med sin hund Minna.

Annelie_sköt

Annelie Karlsson, Leg. Djurskjukskötare

Miriam_sköt

Miriam Davidsson, Leg. Djursjukskötare.

Miriam har jobbat på Alingsås Djursjukhus sedan 2003. Hon arbetar främst på tand och operationsavdelningen.

Madeleine_sköt

Mikaela Wikström, Leg. Djursjukskötare

Arbetat på Alingsås Djursjukhus sedan 2007. Arbetar framförallt på vår operationsavdelning. Mikaela tränar spår och sök med sina dvärgschnauzrar på fritiden.

Sköt_3

Anna Zedèn, Leg Djursjukskötare

Tog kandidatexamen i djuromvårdnad på SLU  2016. Har jobbat på Alingsås Djursjukhus sedan juni 2016. Har en Flatcoeted Retriever och två katter. Gillar tävla och träna Agility på sin fritid.

Sköt_4

Julia Hammar, Djurvårdare på utökad nivå.

Tog examen 2015 vid YH Svalöv. Har arbetat på Alingsås djursjukhus sen 2014. Arbetat mest på vår stationärvårdsavdelning. Julia är gärna i stallet hos sin häst Nandor.

Sköt_2

Madelene Söderlund, Djurvårdare på utökad nivå.

Har arbetat på Alingsås Djursjukhus sedan 2011. Arbetar mest på vår stationärvårdsavdelning och med hästarna. Madde arbetar utöver detta som beridare av företagshästar.

Moa_sköt

Moa Spjuth, Djurvårdare

Moa är utbildad djurvårdare på burgården sedan 2019. På fritiden gillar jag att promenera och träna med min Staffordshire bullterrier Märta.

empty_portrait_white

Patricia Lipinski, Leg. Djursjukskötare

Patricia har jobbat inom djursjukvården sedan 2013. På Alingsås Djursjukhus och Vara veterinärstation arbetar hon sedan 2017 och är då framförallt på operationsavdelningen.

Sara +ûdgren

Sara Ödgren, Djurvårdare på utökad nivå.

Tog examen 2013 vid Strömma Naturbruksgymnasium. Arbetar mest på vår poliklinik och stationärvårdsavdelning. Sara pysslar med Islandhästar på fritiden. Hon har stor vana av kaniner då hon haft kaninuppfödning.

Ester Kaså Djursjukvårdare

Ester Kaså, Djurvårdare på utökad nivå

Arbetar som djurvårdare på utökad nivå både i reception och med djuren på Alingsås Djursjukhus. Esther har även arbetat på Vara Djurklinik. Hon arbetar utöver detta som beridare av företagshästar. Hon har även en Toypudel som heter Molly. Vid sidan om arbetet studerar hon.

Malin Svensson, Leg. Djursjukskötare, BMA (Biomedicinsk analytiker)

Malin Svensson, Leg. Djursjukskötare och BMA Biomedicinsk analytiker.

Tog examen till BMA 2001. Arbetat 12 år på Blå stjärnan i Borås på laboratoriet. Legitimerad djursjukskötare sedan januari 2015. Arbetat sedan 2013 på Alingsås djursjukhus i receptionen och laboratoriet. Malin kopplar av hemma genom att pyssla på gården.

Emelie  ödgren, Djursjukvårdare

Emelie Ödgren, Djurvårdare på utökad nivå

Tog examen 2011 vid Strömma Naturbruksgymnasium. Har arbetat på Alingsås djursjukhus sedan 2011. Arbetar mest på polikliniken, röntgen och förberedelse inför operation. Emelie har god hand med gnagarna som besöker djursjukhuset, hon har haft egen uppfödning av kaniner och har mycket kunskap om gnagare. När hon är ledig tränar hon sina islandshästar.

Marie_ekon

Mari Saksi , Ekonomiansvarig

Har arbetat med ekonomi sedan 1998. Fritiden ägnar hon åt gården och alla de djur hon har; hästar, får, grisar, hundar, kaniner, gäss m.gl. Övrig tid går åt att få vardagspusslet med familjen att gå ihop.

Yvonne_eko

Yvonne Fagerberg , Ekonomiassistent